Over ErgoLot

Mijn naam is Lotte Bours en ik ben in juli 2021 afgestudeerd aan Zuyd Hogeschool als ergotherapeut (BSc). Eerst heb ik een tijdje in een eerstelijns praktijk gewerkt en hier ervaring opgedaan. Op dit moment ben ik werkzaam bij een eerstelijns praktijk in Kerkrade, Brunssum en Landgraaf en als praktijkhouder bij ErgoLot.

Ik vind mijn werk als ergotherapeut het leukste werk wat er bestaat. Het contact met mijn cliënten vind ik enorm leuk en ik probeer altijd een dosis humor toe te voegen. Daarnaast vind ik het contact met andere zorgdisciplines of samenwerkingspartners erg fijn en sta ik open voor denken in mogelijkheden. Technologie in de zorg is een onderwerp wat mij erg aanspreekt. Ik probeer binnen mijn praktijk dit ook steeds meer toe te passen.

Ik heb een aantal hobby’s, namelijk dat ik klarinet speel bij Koninklijke harmonie Amicitia in Banholt, ik rijd heel graag motor met mijn vader en daarnaast ga ik de winterperiode meestal een keertje op skivakantie.

De kwaliteit van de behandeltrajecten wordt gewaarborgd doordat ik ben ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici en ik ben aangesloten bij de landelijke beroepsvereniging van ergotherapeuten; Ergotherapie Nederland.

Zou u graag met mij willen kennismaken? Neem gerust contact op!

Telefoonnummer: 06 27 96 54 96
E-mailadres: info@ergolot.nl